Älä koskaan naura kenenkään unelmille. Ihmisillä, joilla ei ole unelmia, ei ole paljon mitään.

sunnuntai 21. helmikuuta 2010

Eteenpain sitten vaan...

Karsin jonkinmoisen uskonpuutteen tuossa viime viikolla, koskien tata projektiani. Huolimatta syömisten tarkkailusta ja 5krt/vko kuntoilusta, ei puntari heilahtanut GRAMMAAKAAN alaspain - noh, ei sentas ylöskaanpain, jos se yhtaan lohduttaa... Missa syy?? Olenko siis onnistunut kuntoilulla keraamaan nestetta kroppaani, vai kuinka tama on mahdollista????

Noh, nyt olen asiaa itsekseni pohtinut, ja tullut siihen tulokseen, etta olen liikaa kiinnittanyt huomiota liikuntaan. Eihan se itsessaan ihmeita tee, jos 500 kaloria saan juoksemalla kulumaan niin aika helvatun monta tuntia saa pistaa tossua toisen eteen, etta saavuttaisi sen 7000 kalorin vajeen ja menettaisi kilon painosta... Joten, tasta paivasta lahtien, huomioni on enemman ravinnossa.  Jatkan kuntoilua toki samaan malliin, eli aerobista ja punttia vuorotellen, kahdella viikottaisella vapaalla. Muutoksena nyt se, etta kirjaan kiloklubiin tarkasti jokaisen suupalan, ja pyrin pitamaan paivittaiset kalorit nyt ainakin aluksi siina 1400:ssa. Haluan saada jotain nakyvaa vihdoin!!!

Olo on onneksi kuntoilun ansiosta parantunut, olen energinen ja pirtea, aamuisin heraan ilman kelloa siina kuuden jalkeen, ja iltaisin saan helposti unen - ennen kun pyörin sangyssa parikin tuntia nukkumattia odotellen.

Ehka tama nyt sitten tasta, katsotaan kuinka etenee tama viikko... Koetan edelleen sailyttaa uskoni tahan projektiin, vaikka se valilla vaikeaa on nyt viime paivina ollutkin.

5 kommenttia:

  1. Hei nyt nainen leuka pystyyn! :) Mä oon laihduttanut joulukuun alusta, se paino vaan ei laske välttämättä joka viikko, jos on aluksikin jo normaalipainoinen. Se täytyy vaan hyväksyä. Mulla on laskenut paino joulukuun alusta joku 3,5kg, se ei ole paljon, mutta se näkyy kyllä. Perustin oman bloginkin, http://diaryofechidna.blogspot.com/, sinne on tulossa huomenna kuvaa muutoksesta ;>

    Kaikista tärkein on kuitenkin se, että itsellä on hyvä olla. Mulla on paljon pirteämpi ja vähemmän turvonnut olo, kuin joulukuussa. Itsekin totesit tuossa tekstissä, että olosi on parantunut. Siinä sulle ihan eka syy jatkaa projektia :)

    Toiseksi, kuntoilu ja hyvin syöminen tulee ihan varmasti näkymään pitkällä aikavälillä. Jos jatkat terveellisesti syömistä ja kuntoilua, sulla on kesällä ihan hemmetin paljon parempi vartalo. Jos taas syöt ihan mitä mieli tekee, etkä liiku, voit varmasti kuvitella, että suunta on vain huonompaan.

    Oot oikeessa kyllä tuossa, että liikunnan suhteen katse tulisi kääntää ruokaan. Tarkkailemalla ruoan laatua voi oikeasti syödä hyvin ja olla kylläinen, ja paino laskee :-) Sitten ylläpitovaiheessa tuo liikunta antaa paljon pelivaraa syömisiin eikä niitä tarvitse tarkkailla niin paljon.

    Tsemppiä!

    VastaaPoista
  2. Kiitos echidna :)
    Taytyy sanoa, etta kummasti vaaka mielialaa osaa parantaa - tanaan aamulla lukema oli vihdoin hieman alaspain tullut, 67,5 :)) jee!! Eli jotain siis tapahtuu. Aloin kayttamaan kiloklubia, ainakin jonkin aikaa yritan tarkastella etta kalorit varmasti pysyvat kontrollissa... Kylla tama siis taas tasta, nyt tosin flunssa yllatti joten sali saa hieman odottaa...

    VastaaPoista
  3. Niinhän se on, että syöminen on se, miten kilot lähtee, ei niinkään liikunta. Mutta kannattaa varmaan ottaa kaveriksi myös mittanauha, niin saa toisenkin mielipiteen. Näytät kyllä siltä, että nämä jutut on sulle ihan tuttuja, se lähtökuva näytti kuitenkin aika lihaksikkaalta ja kauniilta.

    VastaaPoista
  4. Minä kirjaan joka suupalan ja liikun todella paljon, mutta painohan ei heilu mihinkään. Tiedän kyllä soukistuvani, mutta mutta... Psykologisesti varsin rankkaa, kun välillä sitä toivoisi puntarillakin tulosta.

    VastaaPoista
  5. outi, todellakin! meidat on valjastettu puntarin orjiksi, ja tassa sita sitten ollaan :)

    VastaaPoista