Älä koskaan naura kenenkään unelmille. Ihmisillä, joilla ei ole unelmia, ei ole paljon mitään.

sunnuntai 7. helmikuuta 2010

sunnuntaijuoksut

Tervetuloa echidna!


Tanaan oli sitten liikuntavuorossa pelkka juoksu. Rakastan juoksua matolla!!! Ja olen niiiin tyytyvainen itseeni - muina paivina juoksentelin vain intervalleja, tanaan laitoin tunnin ohjelman, ja siita iso osa oli juoksunopeutta. Talla kertaa ei siis valiin kavelypatkia, vaan kevytta (ja valilla hieman reippaampaa) juoksua oli yhteen putkeen noin reilut puoli tuntia, siihen lisaksi alku- ja loppukavelyt. Taman jalkeen viela tein vatsat seka kunnon venyttelyt. Nyt on olo ihanan raukea!!

Huomenna salimme on kiinni, kuten aina maanantaisin, joten tulee siis pakollinen lepopaiva. Pienella lenkilla kayn tottakai elainten kanssa, mutta ei mitaan sen raskaampaa.

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

4 kommenttia:

  1. Wau :> muuten katoin noita sun kuvia, niin näytät suht kiinteältä ja hoikalta tohon painoon nähden :) tai siis, itse näytin lihavemmalta BMI:ssä 20, kun rasva kertyy pelkkään mahaan :/

    VastaaPoista
  2. chidna, olipa kaunis kommentti, kiitos! ja yllattynyt olen myös, itse naen vain jarjettöman maaran hyllyvaa höttöa... Piristit iltani :))

    Olen varmaan kerryttanyt rasvat tasaisesti ympari kroppaa ;))

    VastaaPoista
  3. ja anteeksi, jai nimesi alkukirjain pois :)

    VastaaPoista
  4. Kiva että piristin :) Ja hei, jos rasvat on tasaisesti ympäri kroppaa, niin ne on kaikkein helpoin laihduttaa pois ;) ja näyttää koko ajan semmoiselta sopusuhtaiselta.

    VastaaPoista