Älä koskaan naura kenenkään unelmille. Ihmisillä, joilla ei ole unelmia, ei ole paljon mitään.

keskiviikko 3. helmikuuta 2010

Ja nyt se alkaa

Pian lahden kuntosalille. Edellisesta kerrasta onkin aikaa, joten luvassa lienee huomenna potevia pakaroita ja kipeita kasivarsia... Oma vaakani on syönyt patterinsa loppuun, joten punnitus jai talta aamulta. Mutta epailen painon olevan siina 68 kieppeilla, ja pituuttahan tiedan olevan 170. Jotain varmaa ja pysyvaa sentas, riittaa etta kilot heilahtelevat, sentit mukavasti ovat sitten jamahtaneet paikoilleen :)

Painon on tarkoitus myös jamahtaa, siina vaiheessa kun mittari nayttaa 62 kiloa. Eli leppoisa 6 kilon pudotus, minka aion talla kertaa tehda jarkevasti lisaamalla liikuntaa ja jarkeistamalla ruokavaliota. Ei enaa kaalisoppia, jauheita, nestedieetteja tai patukkapaivallisia. Reilusti vihanneksia, hedelmia, proteiinia ja sopivasti hiilihydraatteja. Ja vedenjuonti on opeteltava, se on heikko kohtani. Kahvi vahemmalle? Ehka sitten myöhemmin - ei pida liian monta muutosta haalia samaan syssyyn, jotain on jatettava myöhemmaksikin ;)

Toivottavasti saliohjaaja on tanaan töissa, paastaisiin heti kunnolla vauhtiin. On varmasti parissa vuodessa unohtunut ne parhaat tekniikat ja liikkeet. Mutta kylla tama tasta, aikaahan viela on...

Niin, mihin asti aikaa on? Hmmm.... Jos uima-allaskausi taalla alkaa siina toukokuun lopussa, niin se olisi hyva takaraja minullekin. Eli 31.5.2010 pitaisi painon olla 62 kiloa. Tuohan tuntuu naurattavan helpolta, eikö vain? Hei, siitahan tulee juuri se suositeltu viikkopudotus, eli 0,5 kg/ viikko! loistavaa, tamahan on kuin tieteellisesti suunniteltu projekti ;)

2 kommenttia:

  1. Täytyy ehdottomasti suositella kunnon venyttelyä. Nyt kun itse aloitin myös kuntosalilla, niin kipeytymiset pysyy hienosti poissa, kun vaan muistaa venytellä.

    VastaaPoista
  2. Outi, tanaan JARKYTYIN kuinka jaykaksi olen tullut!!! paatin lisata ekstra-venyttelysession viela iltalenkkien paatteeksi...

    VastaaPoista